Transformations

Times of Change

Currently I am reviewing everything we have achieved in the last 3 years. The biggest change for the museum has been its physical space. When I think back to 2015, the museum had very little investment and the volunteers were doing the best they could  with very limited resources. We had awful and inadequate strip lighting, carpets which didn’t fit the rooms and panels of chip board on the walls – what was lurking behind them was a mystery. Besides the inadequate lighting we had no electrical sockets, we had no grab rails, the existing handrails had a gap in the middle!

I thought I would share with you some before and after photos.

2015

exhibition 1exhibition 1 2

2018

IMG_0305IMG_0306

2015

exhibition 2exhibition 2 2

2018

IMG_0282

 

 

2015

entrance 2

2018

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s