Transformations

Times of Change

Currently I am reviewing everything we have achieved in the last 3 years. The biggest change for the museum has been its physical space. When I think back to 2015, the museum had very little investment and the volunteers were doing the best they couldĀ  with very limited resources. We had awful and inadequate strip lighting, carpets which didn’t fit the rooms and panels of chip board on the walls – what was lurking behind them was a mystery. Besides the inadequate lighting we had no electrical sockets, we had no grab rails, the existing handrails had a gap in the middle!

I thought I would share with you some before and after photos.

2015

exhibition 1exhibition 1 2

2018

IMG_0305IMG_0306

2015

exhibition 2exhibition 2 2

2018

IMG_0282

 

 

2015

entrance 2

2018

 

 

 

 

Advertisements